La teva Escola de Surf a Barcelona

Surfeja al voltant de Barcelona amb BCN Surf School . Som una escola mòbil que coneix la costa de Barcelona al detall. Oferim classes i cursos de Surf per a tots els nivells i edats. Si ets un apassionat del surf o vols arribar a ser-ho, uneix-te a la nostra comunitat. No esperis més i descobreix l'emoció del surf avui mateix!

CONTACTA AMB NOSALTRES!

 • Qui som?

  Som apassionats del surf i experts a l'ensenyament esportiva . Portem molts anys surfejant la costa de Barcelona i els seus voltants.

  La nostra combinació damor pel surf i coneixement de lentorn ens permet oferir les millors classes de surf que puguis trobar.

  Cada classe de surf es converteix en una experiència amena i agradable, on aprendràs no només les tècniques del surf, sinó també la importància de la seguretat a l'aigua.

 • Què oferim?

  Classes i cursos de surf , SurfSkate , ioga, entrenament funcional, viatges.

  Per als més joves, oferim classes extraescolars, festes d´aniversari, casals d´estiu...

  A més, som flexibles i podem dissenyar activitats personalitzades amb tu.

  El nostre objectiu és que aprenguis i gaudeixis al màxim en cada experiència amb nosaltres.

 • On som?

  La nostra llar és qualsevol lloc on estiguin les millors onades per surfejar.

  El nostre compromís amb la qualitat ens porta a explorar i conèixer cada racó d'aquests mars, des de platges secretes fins a espots icònics per tot Barcelona i Catalunya .

  Els nostres vehicles preparats us portaran al lloc perfecte en el moment ideal, assegurant que tingueu les millors condicions per gaudir de cada onada.

 • Per què nosaltres?

  Perquè sabem on trenquen les millors onades, i en ser una escola de surf mòbil podem surfejar molts més dies.

  Però, més enllà del nostre coneixement tècnic, fem allò que fem amb passió. Gaudim cada moment a l'aigua i volem que tu també ho facis. A BCN Surf School, no només us ensenyem a surfejar, sinó que compartim amb tu l'emoció i la diversió que sentim pel surf.